Макар и вече да го знаеш…Връзките са това, без което не можем, макар

...
Макар и вече да го знаеш…Връзките са това, без което не можем, макар
Коментари Харесай

14 знака, че той е нещо много повече от приятел за теб

Макар и към този момент да го знаеш…

Връзките са това, без което не можем, макар и да знаем какъв брой сложни могат да бъдат в действителност. Невероятно е по какъв начин нещо, което се допуска, че би трябвало да бъде огромна част от живота ни и да ни изпълва, може да бъде допълнено от доста боязън, нерви и терзания.

Един от най-големите проблеми е, че на доста хора им е мъчно да схванат дали сред тях има единствено другарство, или връзките им са по-специални и сантиментални. Защо ли? Защото една обич постоянно стартира с другарство. Когато знаеш защо да внимаваш и какво да търсиш, този проблем наподобява дребен. Ето знаците, които ще ти оказват помощ:

1. Той е първото нещо, за което си мислиш, когато се събудиш.

Ако това е по този начин, то със сигурност имаш усеща към този човек. Все отново, никой не се буди, чудейки се какво вършат приятелите му тъкмо в този момент…

2. Не се чувстваш добре, когато има другарка

Искаш той да е благополучен и някой да го обича, само че не си считала, че това ще те нарани толкоз доста, докато… не ти сподели, че си има гадже. Ако не можеш да стоиш към тях, едно е ясно – ти го обичаш и най-вероятно към момента не си го осъзнала.

3. Денят ти не е приключен, до момента в който не се чуете най-малко един път

Разбира се, не се притискате с диалози до дребните часове на нощта, само че когато изобщо не си говорите, нищо не наподобява наред.

4. Намираш си аргументи да го докосваш при всеки комфортен миг

Обичаш да правиш всичко, което ще ви сближи физически. Понякога разрошваш косата му, различен път го потупваш по гърба. Харесва ти да сте близо един до различен.

5. Всичко ти припомня за него

Например, шефът ти има потребност от някакъв отчет, а ти незабавно се сещаш за това по какъв начин приятелят ти го имитира. Усмихваш се и не се тревожиш за работата. Мислиш ли, че това е държание на човек, който няма усеща към дадения обект?

6. Чуваш гласа му в главата си

Когато имаш потребност от него, обезпокоена си или ти е скучно, гласът му изскача в главата ти. Той е намерил по какъв начин да стигне до сърцето и главата ти, а ти не спираш да мислиш за него. Е, поздравления – влюбена си!

7. Говориш непрестанно за него

Търсиш си причина да го споменеш в диалог по всяко едно време. Май някой ти е завъртял главата!

8. Виждаш бъдеще с него

Когато сте дружно, можеш да видиш прелестното ви бъдеще дружно и назад. Това е много сантиментално и сигурен знак, че не го приемаш просто като другар.

9. Искаш да изглеждаш по най-хубавия метод, когато си с него, само че не го правиш

Когато си падаш по някого, искаш да изглеждаш необикновено. Знаеш, че не е нужно да го правиш, тъй като той счита, че всячески си красива.

10. Флиртуваш непрекъснато

Мислиш, че се държиш обикновено, само че всички виждат държанието ти. Едно е да си занимателна, друго е да флиртуваш.

11. Приятелката му те ненавижда

Тя не е от девойките, които се усещат застрашени елементарно, само че не може да те търпи. Не си отговорна за това. Все отново, приятелят ѝ е много непосредствен с теб, а ти си влюбена в него.

12. Семейството ти го обожава

Роднините ти не крият, че го харесват доста. Обожават го, а схванат ли, че и ти, ще са същински удовлетворени.

13. Имате пакт за брак

Ако момче и момиче си създадат сходен пакт, че ще сключат брак, при положение, че и двамата останат необвързани до 40-годишна възраст, сигурно може да си спокойна – очевидно и той (все някога) е допускал опцията да бъдете дружно.

14. Постоянно си мислиш какво ли би било да го целунеш

Не мислиш по какъв начин би целунала приятелите си, нали?

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР